Datum objave: 28. Kolovoz 2020

VIŠE OD KONCERTA / The Frajle zabavile i rasplesale publiku na tvrđavi svetog Mihovila u dva i pol sata dobre glazbe, smijeha i pjevanja uglas

Diana Ferić
Diana Ferić

Popularni ženski bend iz Novog Sada, The Frajle potvrdio se i na sinoćnjem koncertu na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku kao vrhunske glazbenice, ali i zabavljačice pa im nije trebalo puno da rasplešu publiku, najprije u gledalištu, ali kasnije i na podiju uz binu. Bila su to dva i pol sata zabave, smijeha, dobre glazbe i pjevanja u glas kako njihovih pjesama tako i obrada pjesama od Olivera Dragojevića do Đorđa Balaševića, Tereze i Idola, sve uz poštivanje svih epidemiološkim mjera pa je i publika bila razrijeđena.

 

Jedna od raspjevanih i razigranih Frajla Nataša Mihajlović je imala peh pa je prije koncerta zadobila opekotine po ruci, ali to je nije omelo u nastupu no cijelo vrijeme je ozlijeđenu ruku uranjala u hladnu vodu, a to je bio i povod za šale na vlastiti račun. Marija Mirković, Nataša Mihajlović te sestre Jelena i Nevena Buča čine taj ženski bend koji pršti pozitivnom energijom koju bez problema , neusiljeno prenose na publiku, a u svojim jedinstvenim izvedbama spajaju čardaš, pop, rock i šansone.

 

The Frajle su stigle u Šibenik u sklopu svoje ljetne turneje nakon što su otvorile najveći festival regije, EXIT, i taman nakon izlaska novog album LIVE, a na tim koncertima predstavljaju novi single "Gledaj me u oči" koji su snimili s Mijom Dimšić koja je također nastupila u dijelu koncerta na tvrđavi svetog Mihovila, a Frajle su je ishvalile kao odličnu kantautoricu.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli