Sidebar Menu

Datum objave: 04. Ožujak 2020

IVANA SLAVICA VUNIĆ / Osvaja svijet svojim nakitom, ali ne zaboravlja svoje sugrađanke koje nesebično pridonose boljitku zajednice

Diana Ferić
Diana Ferić

Što bi projekt izbora Šibenske grandece, žene koja svojim nesebičnim volonterskim radom pridonosi boljem životu u lokalnoj zajednici, bio da ga ne podržavaju ljudi poput Ivana Slavice Vunić, šibenske  dizajnerica nakita koja svake godine, a tako će biti i ove, svim kandidatkinjama pokloni  svoj nakit i to trudeći se da on bude u skladu s njihovom osobnosti. Ivana je nedavno postigla veliki uspjeh jer je postala glavni distributer nakita za lanac luksuznih butika u Torontu.

Njezin nakit nosi  se u cijelom svijetu i uljepšava poznate i manje poznate žene koje drže do sebe, ali ona ne zaboravlja svoje sugrađanke koje pridonose dobrobiti zajednici i koje su u pravilu samozatajne i često za opću javnost nevidljive.  A kada je riječ o Šibenskoj grandeci vrijedi reći i da ga nosi pjevačica Ivana Kovač, Mišina mala koja izvodi pjesmu Dinka Škevina i Dušana Šarca "Šibenska grandeca" po kojoj je ovo priznanje i dobilo ime.  Ivana Slavica Vunić je nedavno na tržište izbacila i prekrasne ogrlice od kirurškog čelika.

Izradom nakita bavi se već sedam - osam godina jer još od malena, kako kaže,  uvijek  nešto spajala i ukrašavala, Važno je i to da osim što izrađuje nakit sama radi i njegovu promociju, a na društvenim mrežama ima više od 50 000 pratitelja.  Primjer je žene koja je od hobija napravila unosan posao u kojem uživa.Ivana Slavica Vunić sa svojim je nakitom u početku  tiho ušla među modno osviještene dame i tim putem korača sve sigurnije iz kolekcije u kolekciju rušeći zemaljske granice!

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.