Sidebar Menu

Datum objave: 07. Srpanj 2020

CRNA KRONIKA / Ponovno je stradao vozač motocikla. Vozio je brzo, nije imao dozvolu, pretjecao je vozilo koje je propuštalo pješake...

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ponovno je na šibenskim prometnicama stradao vozač motocikla. Ovoga puta nije riječ o nekom od mladića koji divljaju ulicama nego od trideset šestogodišnjaku koji je vozio prebrzo, nije imao vozačku dozvolu, a stradao je pretječući s desne strane vozilo koje se zaustavilo pred pješačkim prijelazom da bi propustilo pješake. Nesreća se dogodila jučer u 17,55 sati na ravnoj i preglednoj prometnici u uvjetima idealnim za vožnju. Simptomatično je da je motociklistu koji je izazvao nesreću i stradao, vozačka dozvola bila oduzeta te nije smio upravljati vozilom.
Stroži prometni zakoni i upozorenja očito ne pomažu, stradanja vozača motocikla gotovo su svakodnevna pojava, a smrt i teške ozljede nisu dovoljna opomena.  

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.