Datum objave: 06. Travanj 2020

LOPOVI NE MIRUJU NI U VRIJEME KORONAVIRUSA / Provalnik upao u stan 21 - godišnjakinje u Šibeniku i teško je ozlijedio, a potom je pobjegao

Diana Ferić
Diana Ferić

 Nekoliko slučajeva krađa te jedna provala u kojoj je provalnik teško ozlijedio 21 - godišnju djevojku koja se zatekla u stanu, prijavljeno je PU šibensko - kninskoj u protekla 24 sata, a policija je uhitila 33 godišnjaka koji je iz Doma zdravlja u Šibeniku ukrao lijekove.       

"Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od 27. do 30. ožujka u Šibeniku provalio u ambulantu i otuđio 18 bočica metadona i 15 kutija heptanona. Ukupna nastala šteta je procijenjena na iznos od 2.000 kuna. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku", kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

Jučer popodne U Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan koji  koristi 21-godišnjakinja. Ona se u to vrijeme  zatekla u stanu pri čemu ju je nepoznati počinitelj teže ozlijedio i oštetio joj mobitel. Potom je pobjegao. Ukupna nastala šteta je procijenjena na iznos veći od tisuću kuna.

Između  13. ožujka i 3. travnja u Boraji je nepoznati počinitelj provalio u kuću 46-godišnjaka i otuđio razne strojeve i alate. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna, a u noći 2./3. travnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u hladnjak zagrebačke tvrtke i otuđio razna pića. Ukupna nastala šteta će se naknadno utvrditi,

 Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 

FOTO: Ilustracija

Iz kategorije: Crna kronika