Datum objave: 15. Veljača 2012

Urušio se strop u šibenskoj bolnici

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Zbog puknuća toplovodne cijevi jučer u poslijepodnevnim satima došlo je do urušavanja stropa na Odjelu audiologije Opće bolnice u Šibeniku. Stradalih nema, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Radi se o stropu stare zgrade koja je sagrađena još 1892.godine, u čijem se jednom dijelu nalazi specijalistička psihijatrijska ambulanta, a u drugom, odjeli audiologije, kemoterapije i anesteziološka ambulanta.
Kako kažu iz bolnice, toplovodna cijev koja služi za grijanje Ušnog i Zaraznog odjela navodno je pukla uslijed velikog pritiska izazvanog niskim temperaturama.
Stradali su uređaji za ispitivanje sluha, uređaj za ispitivanje ravnoteže te tiha komora, a mogu li se uređaji popraviti i kolika je nastala materijalna šteta, utvrdit će se naknadno.
Ako koji uređaj bude nepopravljiv, odmah se kreće u nabavu novog uređaja. U najkraćem roku ćemo omogućiti normalno funkcioniranje dijagnostike na audiologiji, odnosno na ovom djelu onkologije neće biti velikih problema. Problem je trenutačan, rekao je Željko Burić, ravnatelj Opće bolnice u izjavi za HRT.

FOTO: Duško Jaramaz/Pixell
 

Iz kategorije: Vijesti