Subota, 16 Prosinac 2017 18:19

FOTO Diplome primio 121 student Veleučilišta u Šibeniku na ponos svojih roditelja

Napisala: 
FOTO Diplome primio 121 student Veleučilišta u Šibeniku na ponos svojih roditelja

Svečano je danas u šibenskom kazalištu promoviran 121 student Veleučilišta u Šibeniku. Diplome su primili 51 stručni prvostupnik ekonomije, 23 stručna prvostupnika inženjera prometa, 24 prvostupnika javne uprave te 23 stručna specijalista ekonomije.

„Svečana dodjela diploma velik je osobni, ali i obiteljski te društveni događaj, kazao je u uvodnom obraćanju diplomantima Ivan Malenica, dekan Veleučilišta u Šibeniku.

 

A to se itekako potvrdilo nakon svečanosti kada su se roditelji, braća i sestre s ponosom fotografirali sa svojim diplomantima. To je, tzna to svaki roditelj, uz rođenje i vjenčanje djeteta najljepši trenutak u životu.

Na svečanosti je bio i šibensko – kninski župan Goran Pauk. „Županija skrbi o školstvu i obrazovanju, koje je temelj svakog društva. Iako je s jedne strane ovo kraj, s druge strane, to je novi početak, budućnost je pred vama i želim da vam bude uspješna. Primijenite stečena znanja u praksi, a ja vam želim puno sreće, zdravlja i uspjeha“, kazao je studentima koji su ponijeli diplome u ruci.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!