Srijeda, 02 Kolovoz 2017 11:59

Izrađuje se program uređenja trga na Vanjskom,pogledajte kako je izgledao nekad

Napisala: 
Izrađuje se program uređenja trga na Vanjskom,pogledajte kako je izgledao nekad

Grad Šibenik je s tvrtkom ASK atelier d.o.o. iz Zagreba sklopio Ugovor o izradi „Programa za provođenje urbanističko-arhitektonskog natječaja za gradski projekt Vanjski“,a treba bi im biti „isporučen“ do kraja sljedećeg tjedna. Tada će biti poznato kako bi trg trebao izgledati odnosno što se njegovim uređenjem želi dobiti. Izrađivač, kako doznajemo, skuplja fotodokumentaciju o tomu kako je taj prostor nekada izgledao.
Nakon dobivanja navedenog Programa, Grad Šibenik će izabrati Provoditelja natječaja, te u dogovoru i suradnji s Provoditeljem imenovati ostale sudionike natječaja. Izrađivač Programa raspituje o urbanoj povijesti lokacije jer je Program tj. Natječajni elaborat- stručni rad koji se sastoji od tekstualnih i grafičkih dijelova koji u sebi sadrži uvjeta natječaja i natječajni zadatak a koji za krajnji cilj ima pronalaženje najboljih rješenja za predmetnu lokaciju“, priopćili su nam iz Ureda šibenskog gradonačelnika.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!