Datum objave: 26. Travanj 2017

Policija traga za Borisom Luketom kojeg dovodi u vezu s ubojstvima na Brodarici

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog trostrukog ubojstva na Brodarici, na predjelu Gominjak, koje se dogodilo danas poslijepodne policija traga za Borisom Luketom (59) iz Primoštena, kako je upravo objavljeno. Na svim prilazima Šibeniku je policija naoružana dugim cijevima i u kacigama.

Policija je potvrdila da su u obiteljskoj kući na Brodarici pronađena mrtva tijela muškarca i žene te ubijeni muškarac koji je bio u osobnom automobilu parkiranom u blizini te kuće.

Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD.
Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.

Na mjestu događaja u ulici Gominjak, kod obiteljske kuće u blizini trafostanice na Brodarici policija je s obje strane ulice razvukla traku i ne dopušta pristup bliže.

Susjeda je za Šibenik In ispričala da je vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem - rekla nam je susjeda koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je već bila tu.

 

Neslužbeno se spominje da su žrtve roditelji jednog ugostitelja koji ima kafić na Brodarici i njihov prijatelj koji ima je navodno došao pomoći kako bi ih zaštitio od kamatara.
 

Iz kategorije: Vijesti