Datum objave: 01. Rujan 2016

FOTO: Nakon bogatih naftaša, u Šibenik stigao i Brad Pitt

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon bogatih naftaša s Bliskog Istoga, stižu nam i planetarno popularne zvijezde. Naša kamera danas je u popodnevnim satima uhvatila hollywoodskog glumca Brad Pitta na šibenskoj rivi tik pred ukrcaj u jahtu koja ga je čekala privezana za obalu.

 

Ovo je svakako prvi put da američki glumac boravi u Šibeniku no sjetimo se da je prije nego što je stekao svjetsku slavu bio u Dubrovniku. Godine 2012. govorilo se da Brad i supruga Angelina Jolie kupuju vilu u Istri. 

 

Upravo ovih dana jedan od najslavnijih ljubavnih parova na svijetu Brad Pitt i Angelina Jolie slave drugu godišnjicu braka, a američki mediji raspisali su se da su je proslavili u Los Angelesu - jučer. 

 

Možda su Jadran, a u sklopu njega i Šibenik izabrali za svoj drugi medeni mjesec. Ili prvi, ako uopće dosad nisu bili. Nismo provjeravali.

 

Jahta s američkim glumcem i cijelom svitom ljudi, nakon što su se otisnuli od obale, krenula je prema D Marini u Mandalini pa je moguće da je glumac tamo i odsjeo. Kao što su velike šanse da je uživao u gurmanskim delicijama pripravljenim po recepturi šibenskog chefa, Rudija Štefana.

 

Jer da ste hollywoodska zvijezda i da se nađete u Šibeniku, gdje biste se uputili na ručak?! 

 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti