Datum objave: 05. Listopad 2015

SDP organizirao svoj "hodajući kolegij" kako bi pokazali da gradonačelnik nije ispunio obećano

Diana Ferić
Diana Ferić

Vijećnici SDP –a , Anita Jakšić, Ivan Rajić i Joško Šupe organizirali su danas, dvije godine nakon prvog hodajućeg kolegija šibenskog gradonačelnika, na istom mjestu svoj hodajući kolegij kako bi pokazali da nije ispunjeno ništa što je obećano, a gradonačelnikov su kolegij nazvali „hodajućim cirkusom po gradu“.

 

Krenuli su iz ulice Vladimira Nazora, ispred Privredne banke upozorivši putom novinare kako gradska vlast nije bila u stanju na tom potezu, kojim prolaze i brojni turisti popraviti pet stepenica i nogostupe. „ Parkirani automobili ovdje smetaju pješacima, a stube su dotrajale i opasne. Ovdje moramo napraviti nogostup s jedne i druge strane ceste . Pogledajte koliko ljudi i turista tu prolazi, a dogodine će biti u funkciji gat Vrulje pa će tu bit još više turista“, govorio je tada svojim pročelnicima gradonačelnik Burić podsjetili su danas SDP –ovci, ali se nakon toga ništa nije dogodilo jer taj prostor izgleda još gore. „Ili mi ne gledamo ovo istim očima ili ne gledamo kroz PR šarene naočale kao i gradonačelnik Burić“, ustvrdili su.

 

Druga lokacija na koju su odveli novinare je trg ispred OŠ Fausta Vrančića, jedne od najstarijih škola u Šibeniku na kojem je puno oštećenih kamenih ploča. „Strašno je da ovaj trg još nije urešen a on učenicima život znači jer se oni na njemu igraju, i vježbaju jer ova škola nema sportsku dvoranu. Ništa ne znači jedan kamen prema životu djeteta ,a ovo je latentna opasnost. Gradonačelnik je obećao da će se to popraviti, ali ništa nije poduzeo“, upozorio je Ivan Rajić. Šupe je dodao kako je to jedini trg u središtu grada na kojem se mogu organizirati događanja bez da remete gospodarske aktivnosti

Iz kategorije: Vijesti