Datum objave: 03. Siječanj 2015

Tragedija u Kninu:Peteročlana obitelj poginula u slijetanju automobila s Atlagića mosta

Diana Ferić
Diana Ferić

Peteročlana obitlj, otac majka, dvoje malodobne djece i baka poginuli su u prometnoj nesreći koja se oko 17 sati dogodila na Atlagića mostu u Kninu kada je osobni automobil Toyota u kojem su poginuli bili sletio u Krku, potvrdila nam je glasnogovornica Policijske uprave šibensko – kninske Marica Kosor. Očevid j u tijeku i policija ne daje detalje o toj velikoj tragediji.
Jutarnji  list doznaje kako je automobil, iz zasad još nerazjašnjenih okolnosti, udario u ogradu mosta i potom upao u Krku pri čemu su zvuk lomljavine ograde čuli stanari obližnjih kuća na ulazu u Knin.
Nakon početnog šoka nije im bilo jasno što se dogodilo budući da su vidjeli razbijenu ogradu, ali na mostu nije bilo automobila pa su odmah posumnjali da je vozilo završilo u ledenoj rijeci.
Nakon što su dotrčali na mjesto nesreće ugledali su vozilo u rijeci te odmah pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć. S obzirom da je JVP Knin udaljena svega 150 metara od mjesta nesreće, kninski vatrogasci su odmah reagirali – neki su stigli trčeći, a neki u vatrogasnim vozilima. Nisi dvojili niti časa i hrabro su zagazili u ledenu rijeku kako bi došli do potopljenog automobila iz kojeg su prvo izvukli stradalu majku i njenu bebu u nosiljci.
Majka i beba predane su u ruke djelatnicima Hitne pomoći, ali, nažalost, već je bilo prekasno. Potom su ponovno ušli u rijeku i izvukli preostala tri tijela. Kninska policija zatvorila je Atlagića most preko rijeke Krke na ulazu u grad iz pravca Drniša, a na mjestu nesreće nalaze se sve dežurne službe Šibensko-kninske županije koje rade na vađenju automobila iz rijeke te rasvjetljavanju okolnosti nesreće kakvu Knin ne pamti.

 
 
 
 
Iz kategorije: Vijesti