Datum objave: 06. Lipanj 2012

Dvojica mopedista teško ozlijeđena u dviji prometne nesreće

Diana Ferić
Diana Ferić

Teško je ozlijeđen 56-godišnji vozač mopeda iz Šibenika u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat na Šubićevc, u Ulici bana Josipa Jelačića, skrivila ju je 29 - godišnja vozačica iz Grebaštice koja je upravljala suomobilom marke Renault. Kako je očevidom utvrđeno, do prometne nesreće je došlo kada je 29-godišnja vozačica pretjecala drugi automobil, a pri tome od njega nije držala potrebnu udaljenost. Zbog toga je automobilom udarila u moped Baotian, šibenskih registracijskih oznaka kojim je, pod utjecajem alkohola i nakon isteka roka važenja vozačke dozvole, upravljao 56-godišnji Šibenčanin. 

Protiv 29-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće, a vozaču mopeda će biti uručen Prekršajni nalog.

Još je jedan  mopedist, star 37 godina, teško stradao jučer u Šibeniku, u ulici Stjepana  Radića. Upravljajući mopedom Aprilia šibenskih registracijskih oznaka, on nije držao potreban razmak iza drugog vozila uslijed čega je, kako bi izbjegao nalet u to vozilo, udario u trenutno zaustavljani osobni automobil Fiat, šibenskih registracijskih oznaka u koje je kao vozač bio 38 - godišnji Šibenčanin.

Foto: arhiva - Večernji list
        
        

Iz kategorije: Vijesti