Datum objave: 11. Lipanj 2023

KICKBOXING / Šibenski borac August Labaša trostruki pobjednik turnira Glina open. Zlato je osvojio i Bartul Dasović, a Franko Peran broncu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Borci šibenskog kickboxing kluba „Dalmatino” imao je samo tri predstavnika na Glina open turniru, ali je usprkos tomu postigao fantastične uspjehe. U konkurenciji 264 natjecatelja iz 29 klubova, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije August Labaša bio je dvostruki pobjednik, zlatnu medaljhu je u Šibenik donio i Bartul Dasović, a Franko Peran je u izuzetno jakoj konkurenciji osvojio broncu.
August Lambaša je najprije osvojio zlatnu medalju u konkurenciji mlađih kadeta do 47 kg, gdje uzrastom pripada, a zatim je trijumfirao i u konkurenciji starijih kadeta gdje je zlato osvojio tehničkim nokautom u finalnoj borbi.

Sudačka komisija Augusta Lambašu proglasila je najboljim muškim natjecateljem u svim dobnim skupinama i to u obje discipline.
Bartul Dasović je nastupio u konkurenciji juniora do 63 kg. On je u finalnoj borbi pobijedio suparnika jednoglasnom odlukom sudaca.
Franko Peran je prvi puta nastupio u konkurenciji starijih kadeta do 57 kg te je kao debitant ostvario jako dobar rezultat i u Šibenik se vratio s brončanom medaljom .

Šibenskim kickboxerima su u kutu bili trener Damir Lambaša i svjetska i europska prvakinja Nives Radić.

Iz kategorije: Sport