Datum objave: 28. Ožujak 2014

Hrvoje Spahija: „Protiv Konavljanina se moramo postaviti kao favoriti i uzeti sva tri boda“

Nina Medić
Nina Medić

Pred momčadi nogometaša HNK-a Šibenik  sutra je gostovanje kod Konavljanina u Čilipima u okviru 23. kola 3. HNL jug lige. „Sutra se moramo postaviti kao favoriti i uzeti ta tri boda da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata“, rekao je na današnjoj press konferenciji Hrvoje Spahija, igrač Narančastih.

„Nikada nije lako igrati u gostima jer su protivnik daje 100 posto, borimo se protiv navijača, nekad i protiv sudaca ali mi smo Šibenik i moramo dobiti svakoga. Naš je cilj ući u drugu ligi i ništa ispod toga ne priznamo“, istaknuo je Spahija.

Naglašava kako Konavljani imaju iskusnu ekipu, ali kako im to ne mora nužno donijeti prednost. Igrači Šibenika već danas putuju u Čilipe što znači da će biti odmorniji, a to će im stvoriti i bolje uvjete za igru.

Mile Petković, pomoćni trener momčadi sa Šubićevca naglasio je kako cijene svakog protivnika, ali ukoliko žele ući u drugu ligu treba zaista dati 100 posto na terenu i dobro igrati od prve do zadnje minute. „Sutra nam se u igru vraća i Božinović tako da ćemo imati jednu stabilnu ekipu koja će se vjerujem pokazati u svom pravom izdanju.“

Momčad iz Čilipa trenutno zauzima 15.mjesto na ljestvici 3.HNL, dok su narančasti drugi, s jednom bodom zaostatka vodećim Imotskim.

Utakmica između HNK Šibenik i NK Konavljanin Čilipi igra se sutra u 15 sati.

Iz kategorije: Sport