Datum objave: 17. Prosinac 2015

Zadnja večer Sajmicha u Azimutu: promocija knjige Oblak boje kože i DiscoGimnazija radio

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Nakon sinoć i odlične druge večeri Sajma riječi, ritma i druženja za čiji program su bili zaduženi članovi DADAante - udruge za promicanje eksperimentalne umjetnosti iz Splita, organizatori najavljuju ništa manje zanimljiviju treću ujedno i zadnju večer Sajma u šibenskom Azimutu.

Kulturna udruga Fotopoetika poziva sve knjigoljupce da dođu na promociju knjige Oblak boje kože autora Nebojše Lujanovića uz moderatora Marka Podruga s početkom u 19.30h, tolerira se kašnjenje od 10 ne više minuta. Nakon toga, Azimut će biti studio internetskog radija DiscoGimnazija budući da će u emisiji radija gostovati Šibenčanka Nikolina Nina Savić, a o čemu će točno biti riječi može se provjeriti bilo na valovima radija bilo prisustvom u Azimutu u 21. Voditelj DiscoDimnazije je naravno Darko Relja.

 

Ulaz je besplatan svi su pozvani.

 

NEBOJŠA LUJANOVIĆ, 'OBLAK BOJE KOŽE'
Nebojša Lujanović rođen je 1981. u Novom Travniku (BiH). Bavi se pisanjem, znanstvenim radom i trčanjem maratona. Živi u Splitu i radi kao viši predavač na Filozofskom fakultetu. Diplomirao je politologiju na Fakultetu političkih znanosti te sociologiju i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je i doktorirao 2012. iz područja teorije književnosti. Autor je brojnih pripovjedaka, eseja, putopisa, književnih recenzija i znanstvenih radova. Radovi su mu objavljivani u domaćim i inozemnim književnim i stručnim časopisima. Objavio je sljedeća prozna djela: roman Stakleno oko (Parnas, 2007.), zbirku priča S pogrebnom povorkom nizbrdo (Algoritam, 2008.), roman Godina svinje (Algoritam, 2010.) i roman Orgulje iz Waldsassena (EPH-Liber, 2011.). Do kraja studija trenirao je veslanje u VK-u Zagreb, nakon čega se posvetio trčanju maratona. Uskoro će objaviti novi roman i nastupiti na svom petom maratonu. Ponosni je otac maloga Lovre.

NIKOLINA NINA SAVIĆ
Autorica knjige 'Život s dušom', žena koja emocionalnim padom i totalnim prešla granicu života, gdje kroz proživljeno iskustvo bliske smrti i ta čuda i povratka dijeli s vama. Mentor za osobni i duhovni razvoj, voditeljica dvodnevne intenzivne i interaktivne radionice 'Put do balansa' . Više na www.putdobalansa.com .

Iz kategorije: Kultura