Datum objave: 05. Lipanj 2014

Počela prodaja ulaznica za Carminu Buranu na tvrđavi svetog Mihovila

Diana Ferić
Diana Ferić

Ulaznice za Carminu Buranu, glazbeno - scenski oratorij u izvedbi  Šibenskog Kola i Simfonijskog puhačkog orkestra OS RH na tvrđavi sv. Mihovila u prodaji su od jučer, 4. lipnja po cijeni od 100 kuna. Mogu se nabaviti na blagajni Muzeja grada Šibenika i putem sustava Eventim, a od nedjelje, 8. lipnja i na blagajni na ulazu u tvrđavu. Koncert će bit održan 15. lipnja.

 

Prodaja ulaznica putem sustava Eventim novost je u kulturnoj turističkoj ponudi Šibenika, a primjenjivat će se na svim događanjima na ljetnoj pozornici na tvrđavi sv. Mihovila. Putem servisa www.eventim.hr ulaznice se mogu kupiti vrlo jednostavno, brzo i bez napuštanja vlastitog doma. Ulaznice za više od 20 tisuća događanja godišnje dostupna su i na brojnim Eventimovim prodajnim mjestima u Šibeniku i u cijeloj Hrvatskoj (Dallas music shop, Tisak, Petrol). Šibensko se „Kolo“ tako našlo u ponudi zajedno sa svjetskim atrakcijama poput Deep Purple, Roling Stones, Joss Stone, Andrea Bocelli i dr.

 

Ove godine Kolo slavi 115. obljetnicu postojanja, a bogat cjelosezonski program okrunili su upravo tim koncertom, u suradnji s Oružanim snagama Republike Hrvatske, reprezentativnim orkestrom nastalim 1991. godine kao nastavak tradicije glazbenih sastava vojnih postrojbi. Na ljetnoj pozornici svetog Mihovila, pod ravnanjem Vladana Vuletina, izvest će atraktivnu i izvedbeno zahtjevnu Carminu Buranu Carla Orffa.

 

„Kapacitet gledališta je velik, a distribucija i organizacija prodaje ulaznica izvrsna, pa vjerujemo da će svi zainteresirani uspjeti pronaći svoje mjesto u gledalištu. Ipak, s obzirom na dosad iskazani interes Šibeničana i veliki broj upita za ulaznice koji svakodnevno dobivamo, savjetujemo da ulaznice nabavite što ranije, priopćili su iz Kola.

 

Iz kategorije: Kultura