Datum objave: 03. Rujan 2019

Joško Šupe pita župana Pauka:Gdje je plan i program financiranja sanacije kninskih laguna?

Diana Ferić
Diana Ferić

Joško Šupe, predsjednik ŽO SDP -a Šibensko - kninske županije uputio je danas javno pitanje županu Goranu Pauku što je s planom i programom financiranja sanacije kninskih laguna koji je prema, kako Šupe kaže, dogovoru na sastanku u Zagrebu koji je župan inicirao a na njemu nije bio zbog obilaska radova na lokalnim cestama treba biti izrađen do kraja kolovoza ove godine.

 

"Kako je danas 3.rujna molimo Vas da upoznate javnost što je po tom pitanju konkretno napravljeno.Znamo da se volite hvaliti otvorenošću pa Vas u ime svih nas koji pijemo vodu iz te iste rijeke Krke molimo da nas izvijestite da li se i što konkretno poduzelo po tom pitanju?
Iskreno se nadamo da ovaj puta nećete ignorirati naš zahtjev, kao i da nećemo dobiti jedan od odgovora u Vašem već poznatom stilu. Također Vam u prilogu dostavljamo i Izvješće o provedenom koordiniranom nadzoru iz veljače 2014.g. (dakle prije pet i po godina) kojeg smo pronašli na stranicama Ministarstva u kojem ima vrlo interesantnih stvari", piše Pupe županu Pauku.

 

Podsejća da jer iječ o dokumentu starom pet i po godina .

 

"Vi ste taj isti dokument mogli pronaći kao i mi. Bila je potrebna samo želja i volja da se učini nešto po ovom pitanju, ali očito Vi nemate ni želje ni volje, za razliku od vremena kojeg imate napretek jer po običaju ne radite ništa, pa Vas molimo da iskoristite Vaš utjecaj kao predsjednik zajednice županija i podsjetite i “pogurate” kolegu. Prioritete, volju i želju za rješavanjem pitanja sanacije laguna ste Vi i Vaših dvoje zamjenika iz Knina pokazali i dokazali neodlaskom na sastanak kojeg ste sami inicirali", stoji u Šupinom pismu županu Pauku.

 

Iz kategorije: Županija info