Sidebar Menu

Datum objave: 05. Veljača 2019

Ako imate li prijedlog dobitnika ovogodišnjih nagrada Šibensko - kninske županije pošaljite ga do 15. veljače

Diana Ferić
Diana Ferić

Rok za podnošenje inicijative za dodjelu nagrade i priznanja Šibensko – kninske županije u 2019. godini, temeljem Poziva koji je sredinom siječnja objavljen na županijskim web stranicama traje do 15. veljače 2019.

Iz Županije pozivaju trgovačka društva, ustanove, političke stranke, druge organizacije, udruge te građane da mogu podnijeti svoje prijedloge za dodjelu nagrada i prizanja Šibensko – kninske županije u 2019. godini.

Nagrade i priznanja dodjeljuju se u obliku Nagrade Šibensko – kninske županije, Grba Šibensko – kninske županije, Plakete Šibensko – kninske županije i Priznanja proglašenjem počasnog građanina Šibensko – kninske županije.

Inicijativa za dodjelu nagrade ili priznanja mora biti obrazložena a može se dostaviti na adresu: Šibensko – kninska županija, Županijska skupština, Odbor za nagrade i priznanja, 22000 Šibenik, Trg Pavla Šubića I., br. 2, s naznakom „ZA NAGRADU ŽUPANIJE“ ili izravno u pisarnicu Županije.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam