Datum objave: 12. Lipanj 2017

Primopredaja vlasti u Vodicama:Novoj gradonačelnici prioritet izgradnja dječjeg vrtića

Diana Ferić
Diana Ferić

Dosadašnja dugogodišnja gradonačelnica Branka Juričev Martinčev predala je danas vlast i svoj ured novoizabranoj gradonačelnici dr. Nelki Tomić, također iz HDZ –a. Tom prilikom Branka Juričev Martinčev novu gradonačelnicu ukratko je upoznala sa stanjem u Gradu, financijama, imovinom i tekućim projektima, prenosimo s portala Infovodice.

 

„Uvjerena sam da uz svoje iskustvo i znanje koje imate da ćete znati prepoznati ono što je najpotrebnije za naš Grad i voditi ga dobro, a isto tako da ćete uvesti brojne novine koji naš grad i naši građani zaslužuju“, izjavila je Branka Juričev Martinčev prilikom primopredaje gradonačelničkih dužnosti i dodala: „Nakon 12 godina časnog vođenja ovog grada zahvaljujem se svim našim građanima, suradnicima i medijima, a ja ću uvijek biti otvorena za suradnju i sugestije jer Vodice i Vodičani su u mom srcu“.
Nova gradonačelnica se zahvalila našoj dugogodišnjoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev

 

„Hvala Branki Juričev Martinčev koja je za naš Grad učinila mnogo, a ja ću se truditi nastaviti istim putem. Također hvala svim građanima na ukazanom povjerenju i obećavam da ih nećemo iznevjeriti“, istaknula je Nelka Tomić
Na novinarsko pitanje koji su prioritetni planovi i projekti odgovorila je da je to Dječji vrtić za koji je spremna projektna dokumentacija i da bi se u realizaciju tog projeta trebalo krenuti na jesen.

 

Nakon primopredaje nova se gradonačelnica dr. Nelka Tomić upoznala sa svojim novim suradnicima i djelatnicima Gradske uprave Grada Vodica.
Na kraju svi djelatnici gradske uprave i gradskih ustavova uz prigodne poklone zahvalili su se dugogodišnjoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev i zaželjeli dobrodošlicu novoj gradonačelnici Nelki Tomić

FOTO Infovodice
 

Iz kategorije: Županija info