Sidebar Menu

Datum objave: 05. Travanj 2017

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev nastavlja suradnju s Centrom za inkluziju iz Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala je partnerstvo s Centrom za socijalnu inkluziju Šibenik na provođenju novog trogodišnjeg programa pod nazivom "Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije", piše portal  INFOVodice

Riječ je  o nastavku suradnje koja je do sada rezultirala pozitivnim promjenama u društvu i prihvaćanjem osoba s invaliditetom kao ravnopravnih osoba za njihovo uključivanje na tržište rada u redovnim radnim uvjetima, a nastavak i širenje programa, u razdoblju od 2017. do 2020. godine, omogućit će održavanje prostignutih kvalitetnih promjena i obuhvatiti nove korisnike kojima je nužna uključenost u ovakve programe.U ovom trogodišnjem razdoblju provođenja programa planiraju se provoditi usluge poludnevnog boravka u Šibeniku, usluge psihosocijalne podrške korisnicima, usluge zapošljavanja uz podršku na području cijele županije te rad kluba korisnika i usluga radno-okupacijakih aktivnosti u Vodicama i Kninu.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam