Datum objave: 24. Ožujak 2017

Plaža na otoku Murteru uvrštena na popis najljepših obiteljskih plaža u Hrvatskoj

Šibenik News
Šibenik News

Murterska plaža još se jednom našla na popisu najboljih obiteljskih plaža na Jadranu. Riječ je o plaži Lovišća. Iako još uvijek odbrojavamo dane do početka sezone kupanja, priprema za uživanje u morskim radostima već su počele.

 


Portali specijalizirani za putovanja, odnosno za plaže, Punkufer.hr i BeachRex udružili su snage i sastavili listu od 15 najljepših obiteljskih plaža u Hrvatskoj.


- Barem nekoliko faktora treba uzeti u obzir kada s obitelji idete na plažu. Pristup plaži, blizina parkinga (za sve one stvari koje teglite sa sobom), pijesak ili fini šljunak, ulaz u more, hlad, "dužina" plićaka, restoran, kafić, zabavni sadržaj... - stava su autori popisa, a njihove kriterije zadovoljila je i murterska plaža koju su svrstali na 13. mjesto.


- Betonirana plaža pasat će onima koji ne vole da ih lagano bocka šljunak po stopalima dok hodaju od ručnika do mora. Hladovine napretek, a tu su i restoran, kafić, sportsko i dječje igralište - komentirali su Lovišća, plažu koju bi valjalo uvrstiti na popis 'must see' mjesta uz more.

 

 

 

Naslovna fotografija: Jezera Village

Iz kategorije: Županija info