Sidebar Menu

Datum objave: 16. Ožujak 2017

Zahvaljujući legalizaciji i povoljnijoj ekonomskoj klimi, Grad Vodice ostvario plus u blagajni

Šibenik News
Šibenik News

U Gradu Vodice zadovoljno trljaju ruke zbog nastavka pozitivnih trendova te prihoda koji su na kraju 2016. godine bili veći od onih na kraju 2015. godine o čemu će biti riječi na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća.

 

- Ako se uspoređuje prošla godina s realizacijom 2015. godine, vidljivo je da je zabilježen rast na svim stavkama prihoda. Ukupno je u 2016. godini prihodovano 52. 579.661,04 kune. Izvorni prihodi proračuna bez donacija i pomoći uvećani su za 20 posto u odnosu na prethodnu godinu i iznose 48,5 milijuna kuna, a najveći se porast prihoda bilježi na stavci komunalnog doprinosa koji je udvostručen u odnosu na 2015. godinu i iznosi nešto više od 12 milijuna kuna - poručuju iz vodičke gradske uprave.

 


Kao razlog pozitivnog predznaka u gradskoj blagajni na kraju godine navodi se provedba legalizacije nelegalno izgrađenih objekata na gradskom području, ali i bolje ekonomske klime.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.