Sidebar Menu

Datum objave: 16. Veljača 2017

Grad Vodice daje Staru općinu u zakup na pet godina

Šibenik News
Šibenik News

Grad Vodice raspisao je Natječaj za prikupljanje pismenih ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora gradske nekretnine, riječ je o prostoru poznatom i kao Stara općina.


Gradska uprava prostor ukupne površine 12,71 m2 namijenila je za djelatnost udruge, po cijeni od 406,72 kune mjesečno, odnosno 12,71m2 x 32,00 kn) plus PDV. Ugovor o zakupu zaključit će se na pet godina.

 

Natječaj je raspisan u srijedu, 15. veljače, a traje narednih osam dana od datuma raspisivanja. Javno otvaranje ponuda najavljeno je za 22. veljače, s početkom u 12 sati u vijećnici Grada Vodice.


Svi detalji vezani na natječaj mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici vodičke uprave klikom na – NATJEČAJ.
 

- Ponuditelj koji prema Gradu Vodicama, odnosno Državnom proračunu ima nepodmirena dugovanja ne može sudjelovati na javnom natječaju - poručuju iz vodičke gradske uprave uz napomenu da pravo prvenstva na zakup imaju osobe iz Zakona o pravima hrvatskih branitelja i/ili članovi njihovih obitelji ukoliko ispunjavaju uvjete iz natječaja i prihvate najviši ponuđeni iznos.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.