Sidebar Menu

Datum objave: 15. Veljača 2017

Učenici i nastavnici OŠ Domovinske zahvalnosti u Kninu obilježili 100 dana nastave

Šibenik News
Šibenik News

Na Valentinovo, 14. veljače, učenici Osnovne škole Domovinske zahvalnosti u Kninu obilježili su okruglih sto dana nastave. I nije riječ o nikakvom izmišljanju tople vode već o događanju koji se tradicionalno u veljači obilježava u brojnim europskim zemljama.

 

Cilj projekta, podsjećaju iz škole, je okupiti učenike i učitelje osnovnih škola koji su spremni na nacionalnoj i lokalnoj razini kroz odabrane sadržaje obilježiti ovaj dan u školi.

 

- Ove godine se i u našoj školi obilježio 100. dan škole jer su se projektu pridružile učiteljice Marija Stojanović, Ines Čolak i Mira Radović, vjeroučiteljica Tina Totić te nastavnica Gabrijela Šimić. Danas nismo nosili knjige nego smo nastavu odradili kroz niz kreativnih aktivnosti vezanih uz plan i program .Sve smo vezali uz broj 100 - vježbe, likovne radove, matematičke zadatke, dobra djela… - poručili su mali Kninjani koji su zajedno sa svojim kolegama iz školskih kluba i učiteljicama i učiteljima uživali u slavljeničkom danu.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam