Datum objave: 20. Siječanj 2017

Tri djelatnika Gradske uprave u Kninu otišla u zasluženu mirovinu

Šibenik News
Šibenik News

U Gradskoj vijećnici Grada Knina upriličen je prigodan ispraćaj za tri djelatnika koji su s danom 31. prosinca 2016. godine zaključili radni staž u Gradskoj upravi i otišli u zasluženu mirovinu. U mirovinu su otišli Nenad Damjanović, Jozo Kolak i Nikola Lončar.

 

Gradonačelnik Nikola Blažević u svoje ime te u ime nazočnih zamjenika, predsjednika Gradskog vijeća Marinka Tokmakčije i većine zaposlenika obratio se bivšim djelatnicima biranim riječima i zahvalio im se za višegodišnji radni i profesionalni doprinos koji su dali za Grad Knin kao njihova poslodavca. Tim povodom organiziran je i prigodni domjenak za zaposlenike te Nenada Damjanovića i Jozu Kolaka koji su se odazvali pozivu gradonačelnika na druženje u povodu njihova odlaska u mirovinu.

 

Gradonačelnik je istaknuo da su svojim doprinosom ostavili iza sebe otvorena vrata Gradske uprave, naglasivši kako očekuje da će se godinama uspostavljano prijateljstvo nastaviti i ubuduće, bez obzira na činjenicu njihova odlaska u mirovinu. U emotivnim govorima Nenad Damjanović i Jozo Kolak istakli su zadovoljstvo i zahvalnost što su gotovo punih 20 godina bili dijelom Gradske uprave, izrazivši vjeru da će njihov učinak ostati pozitivno obilježen u arhivima Grada Knina i sjećanjima njihovih dugogodišnjih kolega.

Iz kategorije: Županija info