Sidebar Menu

Datum objave: 18. Siječanj 2017

Nastavak izgradnje kanalizacijskog sustava od Vodica do otoka Prvića

Šibenik News
Šibenik News

Vodovod i odvodnja d.o.o. Šibenik nastavlja s izgradnjom kanalizacijskog sustava na području Grada Vodica i Općine Tribunj i to s početkom radova na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području Selina, između Vodica i Tribunja.

 

Nakon provedenog natječaja, za izvođača građevinskih radova koji će ujedno isporučiti i postaviti ugovorenu opremu, odabrana je tvrtka WTE Wassertechnik, podružnica Zagreb. Cijeli projekt izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda zajedničkog kanalizacijskog sustava Vodice – Srima – Tribunj - otok Prvić, procijenjen je na nešto više od 45,5 milijuna kuna, a Grad Vodice sudjeluje u financiranju sa 7 posto cjelokupnog iznosa.

 

Grad je osim toga, izradio građevinsku dozvolu za prometnicu do samog uređaja za pročišćavanje u dužini od 230 metara, dok je građevinsku dozvolu za izgradnju samog uređaja ishodila tvrtka WTE.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.