Sidebar Menu

Datum objave: 30. Prosinac 2016

Uređeno i opremljeno 10 lokaliteta: Završena provedba projekta 'Poučna staza Promina'

Šibenik News
Šibenik News

Turistička zajednica Grada Drniša ovih dana završila je provedbu projekta "Poučna staza Promina" ukupne vrijednosti 47.656,25 kuna kojom je 10 lokaliteta uređeno i opremljeno drvenim ogradama, klupama, mostićima i informativnim pločama, čineći cjelinu poučne pješačke staze.

 

Projekt je proveden uz potporu Hrvatske turističke zajednice ostvarenu putem natječaja za turistički nerazvijena područja u iznosu 45.000,00 kn za dva projekta. Tako je uz projekt na Promini proveden i projekt "Vodič kružnom turom kroz gradsku jezgru Drniša" ukupne vrijednosti 30.622,50 kuna kojim je na Poljani postavljen totem s dvostranim osvijetljenim displayem, te info ploče, s turističkim informacijama.

 

- Zahvaljujemo Gradu Drnišu, Planinarskom društvu Promina i Gradskom muzeju Drniš na suradnji u realizaciji projekata - poručili su iz drniškog ureda TZ-a.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.