Sidebar Menu

Datum objave: 21. Prosinac 2016

Kralo se od Knina do otoka Žuta, a 82-godišnjaku 'peglali' bankovnu karticu na bankomatu

Šibenik News
Šibenik News

Od Knina i Kistanja pa sve do otoka Žuta radili su 'dugi prsti' nepoznatih počinitelja koji su, prema policijskom izvješću, počinili po tri teške krađe, krađe i jednu računalnu prijevaru.


U Pirovcu je iz kuće 61-godišnjaka nestao mobitel vrijedan preko tisuću kuna, iz kuće 50-godišnjaka u Kninu ukradeni su kućanski aparati u vrijednosti, također, preko tisuću kuna, a tehničku robu vrijednu preko tisuću kuna ukrao je nepoznati provalnik u kuću 71-godišnjaka iz Betine.

 

Nesretnom starcu u dobi od 74 godine s otoka Žuta, nepoznati počinitelj ukrao je izvanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. U Kistanjama je 50-godišnjaku ukradeno par tisuća sadnica smilja čime mu je počinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

 

U Šibeniku je zasad nepoznati počinitelj ukrao novac iz trgovine, a 82-godišnjaku iz Krešimirovog grada, koji je ranije izgubio bankovnu karticu, podizan je novac s bankomata u nekoliko navrata.

 

Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.