Datum objave: 07. Prosinac 2016

Prijave u tijeku: Oklaj domaćin radionice o važnosti i prednostima kompostiranja

Šibenik News
Šibenik News

Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji s Općinom Promina i Eko Promina d.o.o. organiziraju radionicu o kompostiranju koja će se održati 15. prosinca,  (četvrtak),  s početkom u 17:00 sati u Oklaju, Put kroz Oklaj 140 (Dom kulture , II kat).

 

Radionica o kompostiranju realizira se u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji“. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko kninske županije i Bikarca d.o.o.

 

Radionica će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu održat će se prezentacija o kompostiranju koja će odgovoriti na pitanja što, kada, gdje, kako i zašto kompostirati.

 

- U praktičnom dijelu, zajedno sa sudionicima radionice, složit ćemo korak po korak kompostnu hrpu i također dati savjete za samostalnu izradu kompostera.  Osim o kompostiranju sudionici će dobiti i informacije o odvajanju drugih vrsta otpada - poručuju organizatori radionice.

 

Prijave za radionice na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona (022 / 664-608).

 

 

Naslovna fotografija: ilustracija

 

 

Iz kategorije: Županija info