Sidebar Menu

Datum objave: 22. Studeni 2016

Županija financira opremu učionica pučkih otvorenih učilišta u Šibeniku i Kninu sa 55 tisuća kuna

Šibenik News
Šibenik News

Temeljem Javnog natječaja za dodjelu financijskih poticaja ustanovama za obrazovanje odraslih u 2016. godini, župan Goran Pauk na prijedlog Stručnog povjerenstva donio je odluku o dodjeli financijskih sredstava ustanovama za obrazovanje odraslih u ukupnom iznosu od 55 tisuća kuna.

 

Iz proračuna Šibensko-kninske županije sredstva za nabavu opreme u učionicama dodijeljena su POU Libar iz Šibenika i POU Knin iz Knina po 20.000 kuna te POU Šibenik iz Šibenika 15.000 kuna.

 

Ovim mjerama i aktivnostima koje se provode kao i prethodnih godina, županija želi dati značajan doprinos obrazovanju odraslih kao jednako važnom i u isto vrijeme specifičnom dijelu cjelokupnog obrazovnog sustava utemeljenog na načelima cjeloživotnog učenja.

 

S korisnicima županijskih sredstava sklopljeni su ugovori o međusobnim pravima i obvezama jedne i druge ugovorne strane.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.