Sidebar Menu

Datum objave: 08. Studeni 2016

Šibenski Dalmacija Agent izabran za upravitelja stambenih zgrada u Primoštenu

Šibenik News
Šibenik News

Općina Primošten odabrala je šibensku tvrtku Dalmacija Agent d.o.o. za upravljanje i održavanje stambenih zgrada za prinudnog upravitelja stambenih zgrada na području Općine Primošten. 

 

U obrazloženju odluke objavljenoj na stranici Općine Primošten stoji da je Imenovani upravitelj priložio Ponudi sve potrebne isprave koje su zadane u javnom natječaju, obvezao se pridržavati svih obveza određenih u javnom natječaju, te osim kriterija cijene od 0,15 kn/m2 mjesečno + PDV (koja u natječaju nije bila odlučan kriterij), ispunio je i uvjet najoportunije ponude koja jamči najbolju uslugu i cijenu u jednome, kao i dosadašnji renome upravitelja. Imenovani prinudni upravitelj podnio je dokaze kako raspolaže stručnim kadrom za obavljanje djelatnosti, te kako već ima iskustva u poslovima prinudnog upravljanja i to u susjednoj Općini Rogoznica, dok upravo ovo potonje predstavlja prednost u odnosu na ostale ponuditelje. Imenovani upravitelj obavljat će sve obvezne radove propisane Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima te ostalim propisima, a posebno hitne popravke i nužne radove.

 

 

Dalmacija Agent d.o.o. djeluje i na području Drniša. 

 

 

Naslovna fotografija: Dalmacija Agent, Facebook, ilustracija 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam