Srijeda, 26 Listopad 2016 09:06

Samo jučer od Knina do Šibenika prijavljene četiri krađe i računalna prijevara

Napisao: 
Samo jučer od Knina do Šibenika prijavljene četiri krađe i računalna prijevara

Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku bit će podnijeto niz kaznenih prijava protiv nepoznatih počinitelja jedne teške krađe, tri krađe te računalne prijevare. Naime, proteklog dana na području Šibensko - kninske županije kralo se i provaljivalo, a iz evidencije Policijska uprava šibensko - kninska obavještava o provali u kninski ugostiteljski objekt pri čemu je nastala manja materijalna šteta.

 

- U  Gornjim Planjanima je nepoznati počinitelj iz kuće 59-godišnjaka otuđio alat vrijedan par tisuća kuna,  u turističkom naselju Solaris je nepoznati počinitelj na štetu tvrtke iz Pule otuđio inventar vrijedan nekoliko tisuća kuna - stoji u policijskom izvješću.

 

Osim navedenog, prijavljena je krađa novca iz kuće 62-godišnjaka u Zatonu, dok je u Šibeniku 30-godišnjak prijavio krađu bankovne karticu koju je nepoznati počinitelj koristio i oštetio vlasnika bankovnog računa za nekoliko tisuća kuna.

 

Policija traga za počiniteljima i ukradenih stvari.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!