Sidebar Menu

Datum objave: 25. Listopad 2016

Na otoku Murteru potpisuju ugovor o projektu vrijednom 46 milijuna kuna

Šibenik News
Šibenik News

U srijedu, 26. listopada s početkom u 11 sati u prostoru Uprave JU NP Kornati, Butina 2, Murter, bit će upriličeno potpisivanje Ugovora o partnerstvu između Javne ustanove te općina Tisno i Murter-Kornati za aplikaciju na strukturne investicijske fondove s projektom 'Kurnata Rediviva'. 

 

Riječ je o sveobuhvatnom 46 milijuna kuna vrijednom projektu održivog korištenja prirodne baštine u Nacionalnom parku Kornati, koji sadrži gradnju, uređenje i opremanje niza infrastrukturnih objekata, nabavku plovila i druge opreme te uvođenje mjera i sadržaja namjenjenih provedbi temeljnih djelatnosti Parka i njegovog skladnog suživota s lokalnom zajednicom.

 

 

Projekt se planira i u okviru prioritetne osi 6. Zaštita okoliša i održivost resursa Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ za financijsko razdoblje 2014.-2020.

 

U ime Javne ustanove Ugovor će potpisati ravnatelj Josip Zanze, u ime Općine Tisno i Općine Murter-Kornati načelnici Ivan Klarin i Toni Turčinov.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam