Sidebar Menu

Datum objave: 24. Listopad 2016

Vrijedni šibenski HGSS-ovci pomogli spasiti psa iz bunara

Šibenik News
Šibenik News

Danas, 24.listopada, iza 10 sati, putem Županijskog centra 112 vlasnik psa iz malog mjesta Dragišići u blizini Čiste Velike, dojavio je o padu psa, njegovog kućnog ljubimca, hrvatskog ovčara, u gusternu u susjednoj kući.

Na intervenciju su izašla tri člana Hrvatske gorske službe spašavanja Stanica  Šibenik te su odmah krenuli u akciju spašavanja nesretnog psa. 

 

- Pri dolasku na teren, na prvi pogled vidjelo se da pas nije ozlijeđen. Jedan član stanice se spustio u gusternu, na brzinu se sprijateljio s vidno uplašenim psom, te ga upakirao u transportnu vreću i izvukao vani, na sreću psa i njegovog vlasnika. Od dolaska na teren akcija je potrajala svega 20 min. Na ovaj način smo očuvali još jedno veliko prijateljstvo između čovjeka i najboljeg mu prijatelja, psa - poručili su vrijedni šibenski HGSS-ovci putem svoje internetske stranice. 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.