Sidebar Menu

Datum objave: 27. Rujan 2016

Promocija ljepota Krešimirovog grada dosegla nebeske visine

Šibenik News
Šibenik News

Putnici u avionima tvrtke Croatia Airlines putovanje će kratiti putnim časopisom 'Croatia'  čiju naslovnu stranicu krasi fotografije rozete s katedrale sv. Jakova u Šibeniku. I ne samo to. Croatia Airlines jesensko izdanje svog časopisa posvetila je Šibeniku pa priču o buđenju Krešimirovog grada donosi na preko 20 stranica koje krase prekrasne fotografije povijesne jezgre  autora Alana Grubelića s popratnim tekstom. 

 

- Šibenik 950. obljetnicu obilježava novim optimizmom. Odrekao se industrijskog sivila, a tek otkriva golemi prirodni, kulturni i spomenički potencijal u borbi za što veći komad turističkog kolača - rečenica je kojom započinje tekst u slavu i hvalu grada koji ovog Božića, 25. prosinca, obilježava 950 godina od prvog pisanog spomena imena grada. 

 

Putnici ove hrvatske zrakoplovne tvrtke svakako će na lijepim fotografijama odmoriti oči, a što će točno čitati u koje će to fotografije gledati, provjeriti klikom na poveznicu - NOVA MLADOST KREŠIMIROVOG GRADA. 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam