Sidebar Menu

Datum objave: 26. Rujan 2016

Gradu Drnišu 2,7 milijuna kuna iz fondova EU za projekt obnove kulturne baštine

Šibenik News
Šibenik News

Grad Drniš dobit će 2,7 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj nakon što je uspješno prošao sve faze provjere. Naime, Grad Drniš prijavio je projekt 'Integrirani program obnove kulturne baštine Grada Drniša'  na Javni poziv 'Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine', objavljenog u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

- U ovoj prvoj fazi, Grad Drniš se prijavio za dodjelu bespovratnih sredstava za pripremu dokumentacije za provedbu Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine. Ukupna vrijednost projekta je oko 3,6 mil. kuna - pojašnjavaju iz Grada Drniša. 

 

Bespovratna sredstva  namijenjena su za financiranje izrade projektne dokumentacije za obnovu kulturnih dobara na području Grada Drniša – ex Đačkog Doma u Drnišu, lokaliteta Gradina, Starog kina i Društvenog doma u Siveriću. Sva dobra bi se obnovom revitalizirala i adaptirala, i time valorizirala u turističke svrhe.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.