Datum objave: 12. Rujan 2016

Kralo se diljem županije, oštećena i Hrvatska željeznica s čijeg je stroja nestao vrijedan dio

Šibenik News
Šibenik News

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem koji je 2. rujna opljačkao zagrebačku tvrtku na šibenskoj adresi. Osumnjičeni je iz trgovine ukrao četiri boce alkoholnih pića u vrijednosti preko tisuću kuna.

 

Muškarac je zaradio kaznenu prijavu te se nalazi u šibenskom zatvoru. 

 

Osim toga, tijekom vikenda, odnosno između 9. i 12. rujna na području Šibensko - kninske županije, prijavljene su tri krađe te jedna teška krađa koju je 'pretrpil' Hrvatska željeznica.

 

Naime, u  Šibeniku je zasad nepoznati počinitelj ukrao dio radnog stroja Hrvatskih željenica i počinio novčanu štetu od nekoliko tisuća kuna. U Kninu je, pak, također nepoznati počinitelj provalio u tamošnji ugostiteljski objekt odakle je ukrao novac, dok je nekoliko tisuća kuna ukradeno iz prodavaonice zagrebačke tvrtke u Vodicama. 

 

Mlađi muškarac s područja Skradina ostao je bez bicikla vrijednog nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

 

- Policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta - poručuju iz Policijske uprave šibensko - kninske. 

 

Iz kategorije: Županija info