Sidebar Menu

Datum objave: 02. Rujan 2016

Šibensko - kninska županija županija visokog standarda i kvalitete

Šibenik News
Šibenik News

Šibensko-kninskoj županiji uručen je certifikat ISO 9001:2008 međunarodne norme koja propisuje sustav upravljanja kvalitetom. Certifikat je dodijeljen nakon provedenog postupka certifikacije koji dokazuje da je sustav upravljanja kvalitetom u Šibensko-kninskoj županiji provjeren i da zadovoljava propisane zahtjeve.

 

Županu Goranu Pauku certifikat je u ime certifikacijske kuće DQS Zagreb d.o.o. uručila Katarina Dulibić, izvršna direktorica firme. Tom prilikom, župan Pauk je istaknuo kako je zadovoljan što Šibensko-kninska županija zadovoljava visoke standarde i posjeduje ovaj certifikat te je dodao kako vjeruje da će rad uprave zbog toga biti još kvalitetniji i transparentniji.

 

- Ovu certifikaciju sustava upravljanja shvatili smo kao međunarodno priznanje. Percepcija o transparentnosti administracije je drugačija, a naš cilj je pošteno i transparentno upravljati sredstvima Šibensko-kninske županije s ciljem kontinuiranog poboljšavanja kvalitete naših usluga. Isto tako očekujemo da će pri apliciranju za projekte EU fondova jedan od bitnih detalja biti certifikacija prema međunarodnim standardima jer je to dodatna potvrda kvalitete provođenja projekata - istaknuo je župan Goran Pauk.

 

Poruka koju smo željeli poslati ovom certifikacijom nije bila upućena samo našim građanima, već i široj društvenoj zajednici, potencijalnim investitorima u proizvodnom ili tercijarnom sektoru, a ta je poruka da se Šibensko-kninska županija i svi zaposlenici odlučuju za transparentan način upravljanja i da naš način upravljanja može dobiti pozitivnu ocjenu međunarodnog certifikacijskog nadzora, što smo certifikacijom ISO 9001:2008 standarda i postigli.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam