Sidebar Menu

Datum objave: 10. Kolovoz 2016

Pašk Kačinari, poznati hrvatski zviždač, na izbore izlazi u koaliciji s Petrinom

Šibenik News
Šibenik News

Pašk Kačinari, jedan od najpoznatijih hrvatskih zviždača i zagrebački zlatar, kandidirat će se na listi koalicije Nema prodaje koju čini Nezavisna lista Stipe Petrine, Slobodna Hrvatska i Pokret zajedno, na predstojećim parlamentarnim izborima.

 

Kačinari će biti peti na listi u prvoj izbornoj jedinici. Koalicija Nema prodaje jedina ima stvarnu želju i volju da mijenja sramotno stanje Hrvatske. Svi drugi gledaju samo svoj interes i cilj im je zasjesti u saborske fotelje, a nakon toga zaboraviti obećanja koja su dali narodu. Stipe Petrina moj je dugogodišnji prijatelj koji se nikada nije prodao. Pašk Kačinari desetljećima prati poslovanja hrvatskih banaka, naročito Zagrebačke.

 

U javnim je nastupima mnogo puta ustvrdio da su privatizacije svih hrvatskih banaka sumnjive. Svoje tvrdnje potkrepljuje kilogramima dokumenata koje je u međuvremenu skupio.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam