Srijeda, 10 Kolovoz 2016 13:02

Pašk Kačinari, poznati hrvatski zviždač, na izbore izlazi u koaliciji s Petrinom

Napisao: 
Pašk Kačinari, poznati hrvatski zviždač, na izbore izlazi u koaliciji s Petrinom

Pašk Kačinari, jedan od najpoznatijih hrvatskih zviždača i zagrebački zlatar, kandidirat će se na listi koalicije Nema prodaje koju čini Nezavisna lista Stipe Petrine, Slobodna Hrvatska i Pokret zajedno, na predstojećim parlamentarnim izborima.

 

Kačinari će biti peti na listi u prvoj izbornoj jedinici. Koalicija Nema prodaje jedina ima stvarnu želju i volju da mijenja sramotno stanje Hrvatske. Svi drugi gledaju samo svoj interes i cilj im je zasjesti u saborske fotelje, a nakon toga zaboraviti obećanja koja su dali narodu. Stipe Petrina moj je dugogodišnji prijatelj koji se nikada nije prodao. Pašk Kačinari desetljećima prati poslovanja hrvatskih banaka, naročito Zagrebačke.

 

U javnim je nastupima mnogo puta ustvrdio da su privatizacije svih hrvatskih banaka sumnjive. Svoje tvrdnje potkrepljuje kilogramima dokumenata koje je u međuvremenu skupio.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!