Sidebar Menu

Datum objave: 03. Kolovoz 2016

Općina Tisno sufinancira nabavu školskih knjiga za osnovnoškolce

Šibenik News
Šibenik News

Prema Odluci načelnika Ivana Klarina, Općina Tisno će i za školsku 2016./2017. godinu sufinancirati nabavku školskih knjiga za učenike osnovnih škola sa prebivalištem na području Općine Tisno i to u visini od 70 posto iznosa utrošenih sredstava prema priloženom računu za razliku od prošle godine kada je roditeljima refundirano 50 posto iznosa utrošenog za nabavu osnovnog kompleta udžbenika.
 

Roditelji se mogu javiti u prostorije financijske službe Općine Tisno i to počevši od 15. kolovoza pa zaključno sa 15. rujnom 2016.

 

Isplata će se vršiti na temelju popunjenog zahtjeva te obvezno priloženih dokaza o nabavljenim udžbenicima (računa) i osobne iskaznice roditelja u roku od osam dana od dana podnošenja zahtjeva.

 

Općina Tisno ove godine za sufinanciranje nabave školskih udžbenika, sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca i stipendiranje studenata izdvaja čak 615.000,00 kuna. 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam