Sidebar Menu

Datum objave: 26. Srpanj 2016

'Dolijao' muškarac kojeg se tereti za četiri razbojništva i tri kaznena djela

Šibenik News
Šibenik News

 'Dolijao' je muškarac kojeg se tereti za četiri razbojništva. Tridesetogodišnjaka čeka kaznena prijava zbog četiri razbojništva, odnosno krađe u trgovinama i pljačke imovine 59-godišnjakinje te zbog tri kaznena djela krivotvorenja isprave na štetu zagrebačke tvrtke.

 

- Osumnjičeni je 16. i 24. srpnja u Šibeniku, uz uporabu nadražujućeg spreja prema zaposlenicama trgovina tvrtke iz Unešića ukupno otuđio 4 900 kuna, a 18. srpnja u Brodarici je uporabom metalne poluge prema zaposlenici trgovine tvrtke iz Omiša otuđio 3 000 kuna, dok je 16. srpnja u Šibeniku uporabom sile 59-godišnjakinji otuđio torbicu s ukupno 2 000 kuna, mobitelom i osobnim ispravama. Ovim kaznenim djelima su lakše ozlijeđene četiri osobe – stoji u policijskom izvješću Policijske uprave šibensko - kninske.

 

Osumnjičeni je 28. lipnja, te 3. i 14. srpnja u Šibeniku na osobni automobil Opel Tigra, koji je koristio, radi krađe goriva na benzinskim pumpama, postavio lažne registracijske pločice.

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.