Datum objave: 21. Srpanj 2016

Motorist koji je skrivio prometnu u bolnici, policija traži lopove i provalnike

Šibenik News
Šibenik News

Na u mjestu Nevest nedaleko Unešića u Šibensko - kninskoj županiji došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač mopeda zadobio teže tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

 

Nesreća se dogodila jučer u popodnevnim satima, a do prometne je došlo nakon što je vozač mopeda splitskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola izgubio nadzor i sletio izvan kolnika.

 

Vozaču slijedi optužni prijedlog. 

 

Osim, vozača koji se trenutačno nalazi na liječenju, kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku idu i protiv zasad nepoznatih počinitelja niza krađa na području Šibensko - kninske županije. 

 

U vremenu od 4. do 6. lipnja nepoznati počinitelj  provalio je u teretno vozilo u Đevrskama inače u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu koje je prethodno imalo prometnu nesreću iz koje su ukradeni prehrambeni proizvod. Nastala šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

 

U Rogoznici je, pak, provaljeno u dom starije žene odakle je ukraden novac i zlatnina dok je u Jezerima austrijskom državljaninu nepoznati počinitelj ukrao dvije bicikle i time Austrijanca oštetio za više desetaka tisuća kuna.

.

 

Iz kategorije: Županija info