Sidebar Menu

Datum objave: 12. Srpanj 2016

Najljepša uspomena na Murter: Pošteni nalaznik izgubljenog novčanika NBA košarkaša

Šibenik News
Šibenik News

Marin Pirija (52) radnik Komunalnog poduzeća Općine Murter-Kornati ‘Murtela’ dokaz je da još uvijek postoje pošteni ljudi.

 

Rano ujutro Marin je čistio plažu Slanicu, kad je naišao na odbačeni novčanik, pun novaca i kartica. Stavio je novčanik u džep i nastavio te na kraju smjene novčanik predao u upravu komunalnog poduzeća Murtela.

 

Pronađeni novčanik bio je vlasništvo slovenskog košarkaša Gorana Dragića (30), člana NBA momčadi Miami Heat.

 

Goran Dragić je bio oduševljen što još uvijek ima tako poštenih ljudi kao što je Marin te ga je poželio upoznati, a uslijedila je i nagrada za Marinovo poštenje. U Komunalnom poduzeću Murtela ponosni su na svog radnika. Njime se ponosi i Općina Murter-Kornati.

 

Načelnik Toni Turčinov, koji je do stupanja na dužnost bio voditelj odjela hortikultutre u Murteli, kaže da se, poznavajući dojučerašnjeg kolegu Piriju nije iznenadio, ali je svejedno bio dirnut ovako lijepom pričom o poštenju i otišao mu je čestitati.

 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.