Datum objave: 12. Srpanj 2016

Ministar tehničke Vlade, Butković ovog utorka u radnom posjetu Srimi i Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Oleg Butković ovog utorka, 12. srpnja, boravi u radnom posjetu Šibensko - kninskoj županiji gdje će obići radove na cestovnoj infrastrukturi.

 

Radni posjet započinje obilaskom raskrižja za Srimu nedaleko Vodica gdje je u tijeku početak radova izgradnje nove trase zaobilaznice ukupne duljine 5.1 kilometar. 


Riječ je o projektu koji sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Promet 2007. – 2013 uz sufinanciranje u iznosu 85 posto cijene Projekta, čija ukupna vrijednost iznosi 68.914.821,00 HRK, bez PDV-a., dok vrijednost radova na izgradnji zaobilaznice iznosi 2.216.810,00 HRK, bez pdv-a, uz rok dovršetka od šest mjeseci.

 

Osim, Srime, tehnički ministar Butković stići će u Šibenik gdje će obići infrastrukturne radove u lučici Vrnaža koji se provode u okviru 'Projekta izgradnje luke otvorene za javni promet Vrnaža - kao komunalnog dijela luke Šibenik'.  Ukupna vrijednost cijelog projekta iznosi 38 milijuna kuna i podijeljena je u šest faza.

 

Iz kategorije: Županija info