Datum objave: 11. Srpanj 2016

Pijani vozač: Alkohol 'kumovao' prevrtanju vatrogasnog vozila u Kninu

Šibenik News
Šibenik News

Vatrogasno vozilo udarilo je zid ispred samostana i crkve sv. Ante u Kninu. Dogodilo se to u nedjelju, 10. srpnja, a razlog ove pomalo bizarne nesreće krije se u činjenici da je službenim vozilom upravljao pijani 27-godišnjak. 

 

Prometna nesreća dogodila se u kasnim popodnevnim satima, oko 19 sati.

 

-  Zbog neprilagođene brzine vozilom udario je u zid dvorišta tamošnjeg samostana, uslijed čega se vozilom okreće na bok, a zatim i oštećuje parkirano vozilo u vlasništvu istog samostana. U ovoj nesreći su lakše ozlijeđeni putnici iz vozila 36-godišnjak, 29-godišnjak i 29-godišnjak - obavještavaju iz Policijske uprave šibensko - kninske. 

 

Protiv 27-godišnjem vozača slijedi obvezni prekršajni nalog, a o ovoj prometnoj nesreći slijedi i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Samo dan ranije, u subotu je 19-godišnji Austrijanac zadobio teže tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Doprometne nesreće na području Primoštena došlo je kada je vozač riječkog autobusa zbog nedovoljnog razmaka između vozila prednjim dijelom udario u stražnji dio automobila ispred sebe. Osim, mladog austrijskog državljanina, lakše su ozljeđeni njegovi suputnici, 47-godišnjak i 21-godišnjak.

 

 

Naslovna fotografija: Samostan i crkva sv. Ante, Knin - Facebook
 

Iz kategorije: Županija info