Datum objave: 13. Lipanj 2016

Na izlazu s autoceste kod Skradina 'pao' sa speedom i ekstazijem

Šibenik News
Šibenik News

Dvadesetosmogodišnji muškaraca 'pao' je s nešto više od kilograma speeda i 372 komada ekstazijana na izlazu s autoceste kod Skradina na području Šibensko - kninske županije.

 

Do zapljene je došlo u petak, 10. lipnja, u ranim večernjim satima, prilikom kontrole prometa kada je zaustavljen automobil srbijanskih registracijskih oznaka. Drogu u osobnom automobili nanjušila je Aria, službeni pas za detekciju droge.

 

Odjel kriminaliteta droge Policijske uprave šibensko - kninske temeljem Arijine reakcije ishodovao je dozvolu šibenskog Županijskog suda da pretraži osobno vozilo.

 

Prema priopćenje Policijske uprave, osumnjičeni je namjeravaju zapljenjenu drogu staviti u optjecaj na ovdašnjem prostoru no zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave. 

 

Osumnjičeniku za ovo kazneno (ne)djelo prijeti do 12 godina zatvora, a zapljenjena droga postaje dokazni materijali koji se prosljeđuje Državnom odvjetništvu, a nakon toga odlazi u veće centre gdje se uništava s ostalim zapljenama na području Hrvatske. 

 

 

Iz kategorije: Županija info