Sidebar Menu

Datum objave: 07. Lipanj 2016

JU NP Krka izdvaja 600 tisuća kuna za financiranje projekata udruga

Šibenik News
Šibenik News

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je javni natječaj za financiranje projekata udruga iz proračuna JU „NP Krka“ za 2016. koji će biti otvoren od danas, 7. lipnja do 6. srpnja tekuće godine ili do isteka sredstava.

 

Pravo prijave na natječaj imaju udruge čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna u realizaciji projekata. Putem javnog natječaja dodijelit će se 600.000,00 kn s napomenom da je najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekata 500,00 kn a najveći 30.000,00 kn.

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ poziva sve udruge koje odgovaraju uvjetima javnog natječaja a kojima je financijska pomoć potrebna u realizaciji projekata u 2016. da svoje projekte prijave i dostave potrebnu dokumentaciju.

 

Prijave se podnose osobno ili poštom preporučeno u upravu JU „NP Krka“, Trg Ivana Pavla II. br. 5, 22000 Šibenik s naznakom Prijava za financiranje projekata udruga iz proračuna za 2016. godinu – za natječaj, ne otvarati. 

 

Javni natječaj i potrebni obrasci za prijavu objavljeni su na oglasnoj ploči i službenoj mrežnoj stranici JU „NP Krka“: http://www.npkrka.hr/stranice/natjecaj-za-financiranje-projekata-udruga-iz-proracuna-ju-np-krka-za-2016-godinu/166.html

 

Prijave koje ne udovoljavaju uvjetima natječaja neće se razmatrati.

 

Odluka o odabiru donosi se na prijedlog Povjerenstva za ocjenu prijava u roku od 30 dana od dana prijave na natječaj.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.