Sidebar Menu

Datum objave: 27. Svi 2016

Lagano ulazimo u ljetno raspoloženje: temperature zraka i mora spremne za prve banjade

Šibenik News
Šibenik News

Praznički četvrtak, 26. svibnja, mnogima nije donio samo slobodan dan već i mogućnost prve banjade ove sezone. Vidljivo je to bilo svim posjetiteljima gradske plaže Jadrija nedaleko Šibenika gdje se nije samo pila popodnevna kava u Rušija, već se i uživalo u morskim radostima.

 

Tempertura mora na šibenskom području, prema mjerenjima Šibenik Meteo tima, na jučerašnji dan  prešla je granicu od 20 stupnjeva.

 

- Naime prema mjerenjima naših sondi more je najtoplije na krapanjsko-brodaričkom području gdje je danas izmjerena temperatura od 21.1°C, zatim u Šibeniku 20.8, u Rogoznici 20.6°C - navodi Šibenik Meteo.

 

Danas nas, pak, očekuje pretežno sunčano, poslijepodne posvuda i vrlo topao. 

 

- Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura između 24 i 29 Celzijevih stupnjeva - stoji na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda koji ima dobre vijesti  i za meteoropate. 

 

- Nastavit će se povoljne biometeorološke prilike koje će i dalje poticati dobro raspoloženje kod većine ljudi, pa i meteoropata, te kroničnim bolesnicima olakšavati podnošenje problema sa zdravljem.

 
Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.