Datum objave: 25. Svibanj 2016

Šibenski magistar ekonomije Jakov Zrnčević odlazi na usavršavanje u Valenciju

Šibenik News
Šibenik News

U svibnju 2016. godine, španjolska regija Valencija odabrala je kao najboljeg među prijavljenima, kandidata iz Šibensko-kninske županije, Jakova Zrnčevića, magistra ekonomije, za profesionalno i jezično usavršavanje u Valenciji.

 

Jakov će šest mjeseci stažirati kao projekt menadžer u konzultantskoj tvrtki Alias u Valenciji, gdje će uz stažiranje pohađati i tečaj španjolskog jezika te sudjelovati u brojnim kulturnim aktivnostima, a sve u organizaciji programa Eurodyssee.

 

Šibensko-kninska županija se u travnju 2012. godine uključila u program „ Eurodyssee“ međunarodni program razmjene mladih između regija članica Skupštine europskih regija (Assembly of European Regions - AER). Svrha Eurodyssée programa je omogućiti mladim ljudima (u dobi od 18 do 32 godine) da obavljanjem prakse u tvrtkama ili institucijama iz različitih područja, steknu profesionalno iskustvo i nauče jezik zemlje domaćina. Važno je istaknuti da program pokriva sve troškove stažiranja mladih, izuzev troškova njihovog putovanja u regiju domaćina.

 

U prosincu 2012. godine Šibensko-kninska županija postala je aktivni sudionik programa „Eurodyssee“. Nakon Ane Stošić, Vice Krnčevića, Morane Periša, Ane Cukrov, Josipa Alfirevića, Vide Grujić, Višnje Čičin-Šain, Jelene Babić, Petre Šimat, Jere Junakovića, Une Ivanić, Maje Milutin, Dražene Pavlović-Lučić, Jakov je četrnaesti kandidat iz Šibensko-kninske županije koja odlazi na šestomjesečno profesionalno i jezično usavršavanje.
 

Iz kategorije: Županija info