Sidebar Menu

Datum objave: 11. Svi 2016

JU NP Krka objavila javni poziv svima koji žele sudjelovati u programu Burnumskih ida

Šibenik News
Šibenik News

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ objavila je danas Javni poziv za predlaganje programa X. Burnumskih ida, manifestacije koja će se održati 13. kolovoza 2016.

 

Tema manifestacije Burnumske ide je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za Javnu ustanovu „Nacionalni park Krka“, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.


Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.

 

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.

 

Dodatne informacije kao i obrasci za prijavu nalaze se na http://www.npkrka.hr/clanci/javni-poziv-za-predlaganje-programa-x-burnumskih-ida-2016/215.html . 

 

Rok dostave projektnih programa je 31. svibnja 2016.
 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.